Go Back
+ servings
Cazoliñas de champiñóns
Print Recipe
3 from 1 vote

Cazoliñas de champiñóns

Cazoliñas de champiñóns
Prep Time15 mins
Cook Time15 mins
Total Time30 mins
Course: Aperitivo
Cuisine: Española
Keyword: verduras
Servings: 4 persoas
Calorías: 230kcal

Ingredientes

  • 500 g champiñón
  • 100 ml nata líquida
  • 100 g queixo relado
  • 2 ovo
  • sal
  • pementa
  • noz moscada
  • manteiga

Instructions

  • Unha vez limpos os champiñóns, trocéanse e refóganse nun pouco de manteiga.
  • Sazónanse e repártense nunhas cazoliñas de barro ou cacharros resitentes ao lume.
  • Facer una mestura cos ovos batidos, a nata e a metade do queixo relado.
  • Botárlles o sal, pementa e un pouco de noz moscada.
  • Verquer esta mestura por enriba dos champiñóns, cubrir co resto do queixo relado e enfornar ata que calle a mestura (ó gusto).

Nutrition

Calorías: 230kcal | Carbohidratos: 4g | Proteínas: 15g | Fat: 17g | Graxa saturada: 9g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 5g | Colesterol: 144mg | Sodio: 585mg | Potasio: 609mg | Fibra: 3g | Azucre: 1g | Vitamina A: 400IU | Vitamina C: 0.8mg | Calcio: 200mg | Ferro: 0.7mg