Go Back
+ servings
Fingers de polo
Print Recipe
5 from 1 vote

Fingers de polo

Receita de fingers (ou tiras) de polo: doada e rápida
Prep Time10 mins
Cook Time5 mins
Total Time15 mins
Course: Aperitivo, Primeiro prato
Cuisine: Mediterránea
Keyword: polo
Servings: 4 persoas
Calorías: 289kcal

Ingredientes

  • 750 g peituga de polo
  • sal de allo
  • pan relado
  • pirixel
  • ourego

Instructions

  • Cortar as tiras de peituga e sazonalas con sal de allo.
  • Engadir pirixel picado e ourego ao pan relado.
  • Empanar as tiras de polo nesta mestura e fritilas en aceite de oliva ata que estean douradas

Video

Nutrition

Calorías: 289kcal | Carbohidratos: 3g | Proteínas: 42g | Fat: 12g | Graxa saturada: 4g | Graxa poliinsaturada: 3g | Graxa monoinsaturada: 4g | Colesterol: 116mg | Sodio: 150mg | Potasio: 516mg | Fibra: 0.4g | Azucre: 0.03g | Vitamina A: 150IU | Vitamina C: 2.5mg | Calcio: 10mg | Ferro: 0.4mg