Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Print Recipe
4
from
1
vote
Navallas á prancha
Como preparar unhas navallas á prancha con allo e pirixel
Prep Time
10
mins
Cook Time
5
mins
Total Time
15
mins
Course:
Aperitivo, Primeiro prato
Cuisine:
Galega
Keyword:
marisco
Servings:
2
persoas
Calorías:
157
kcal
Ingredientes
250
g
navalla
2
dente de allo
aceite de oliva
pirixel
picado
sal
Instructions
Unha vez lavadas as navallas en auga con sal para que solten as areas, escoar e reservar.
Picar moi finamente o allo e o pirixel e mesturar con aceite de oliva
Botar un pouco aceite e sal groso sobre a prancha quente.
Poñer as navallas e agardar a que estean abertas.
Unha vez abertas, botarlles por encima a mestura de allo e pirixel.
Darlles volta e deixalas 1 ou 2 minutos. Retirar
Cunha culleriña, recoller o picado que quedou sobre a prancha e botalo por encima das navallas.
Video
Notes
Como preparar unhas navallas á prancha con allo e pirixel
Nutrition
Calorías:
157
kcal
|
Carbohidratos:
4
g
|
Proteínas:
16
g
|
Fat:
8
g
|
Graxa saturada:
1
g
|
Graxa poliinsaturada:
1
g
|
Graxa monoinsaturada:
5
g
|
Colesterol:
43
mg
|
Sodio:
1234
mg
|
Potasio:
410
mg
|
Fibra:
0.1
g
|
Azucre:
0.04
g
|
Vitamina A:
450
IU
|
Vitamina C:
26.4
mg
|
Calcio:
60
mg
|
Ferro:
17.6
mg