Go Back
Imprimir
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Imprimir
Polo con chícharos
Como facer unha saborosa e fácil receita de polo con chícharos. Usamos chícharos enlatados e faise moi rápido.
Prato
Prato principal, Primeiro prato
Cociña
Española
Keyword
chícharos, polo
Preparación
15
minutes
minutes
Tempo de cocción
15
minutes
minutes
Total Time
30
minutes
minutes
Persoas
2
persoas
Calorías
462.75
kcal
Ingredientes
2
peituga de polo
5
dente
allo
½
copa
viño branco
50
g
aceite de oliva
250
g
chícharos
enlatados
Instrucións
Sazonar o polo con sal de allo
En aceite de oliva dourar os dentes de allo fileteados.
Engadir o polo, douralo e deixalo cocer, cuberto ata que estea case listo.
Engadir ½ vaso de viño branco para desglasar a pota.
Engadir os chícharos e deixalos quentar.
Video
Notes
Como facer unha saborosa e fácil receita de polo con chícharos. Usamos chícharos enlatados e faise moi rápido.
Nutrition
Calorías:
462.75
kcal
|
Carbohidratos:
22.08
g
|
Proteínas:
22.36
g
|
Graxa:
27.38
g
|
Graxa saturada:
3.95
g
|
Graxa trans:
0.01
g
|
Colesterol:
45.44
mg
|
Sodio:
93.34
mg
|
Potasio:
639.91
mg
|
Fibra:
6.54
g
|
Azucre:
7.73
g
|
Vitamina A:
978.23
IU
|
Vitamina C:
53.19
mg
|
Calcio:
53.94
mg
|
Ferro:
2.54
mg