esEspañol enEnglish

Publicada por Marta, 21 Outubro, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Coello guisado con viño

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Coello guisado con viño
Cantidade por ración
Calorías 602 Calorías da graxa 234
% valor diario*
Graxa total 26g 40%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 8g
Graxas monosaturadas 7g
Colesterol 360mg 120%
Sodio 245mg 10%
Potasio 1943mg 56%
Carbohidratos totais 10g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 4g
Proteínas 53g 106%
Vitamina A 0.3%
Vitamina C 6%
Calcio 3%
Ferro 6%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Coello guisado con viño
Cantidade por ración
Calorías 602 Calorías da graxa 234
% valor diario*
Graxa total 26g 40%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 8g
Graxas monosaturadas 7g
Colesterol 360mg 120%
Sodio 245mg 10%
Potasio 1943mg 56%
Carbohidratos totais 10g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 4g
Proteínas 53g 106%
Vitamina A 0.3%
Vitamina C 6%
Calcio 3%
Ferro 6%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Sofrixir a cebola cortada á xuliana
  2. Endadir o coello, sazonado con sal de allo, e douralo
  3. Endadir o viño, que cubra o coello ata a metade ou un pouco máis, e o tomiño
  4. Guisar ata que o coello estea tenro (45-50 minutos), dándolle volta á metade da coción.
Conejo guisado con vino
Conejo guisado con vino
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies