esEspañol enEnglish

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Costela de porco adobada ao forno

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Costela de porco adobada ao forno
Cantidade por ración
Calorías 855 Calorías da graxa 576
% valor diario*
Graxa total 64g 98%
Graxas saturadas 22g 110%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 28g
Colesterol 230mg 77%
Sodio 2395mg 100%
Potasio 1243mg 36%
Carbohidratos totais 7g 2%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 1g
Proteínas 58g 116%
Vitamina A 89%
Vitamina C 16%
Calcio 13%
Ferro 30%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Costela de porco adobada ao forno
Cantidade por ración
Calorías 855 Calorías da graxa 576
% valor diario*
Graxa total 64g 98%
Graxas saturadas 22g 110%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 28g
Colesterol 230mg 77%
Sodio 2395mg 100%
Potasio 1243mg 36%
Carbohidratos totais 7g 2%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 1g
Proteínas 58g 116%
Vitamina A 89%
Vitamina C 16%
Calcio 13%
Ferro 30%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Preparar o adobo mesturando 4 culleradiñas de pemento doce, 1 culleradiña de pemento picante, 3 dentes de allo triturados, ourego ao gusto e un chupiño de viño branco.
  2. Remexer ben para mestrurar todo.
  3. Untar as costelas co adobo e deixar así ata o día seguinte.
  4. Prequentar o forno a 220ºC.
  5. Salgar as costelas e poñelas nunha bandexa de forno.
  6. Regar cun pouco de viño branco.
  7. Enfornar durante 50 minutos, dándolles a volta á metade da coción e regando de cando en vez co xugo.
  8. Logo dos 50 minutos, subir a bandexa e poñer o gratinador para tostar as costelas. Deixar 5 minutos por cada lado.
Costilla de cerdo adobada, al horno
Costilla de cerdo adobada, al horno
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies