esEspañol enEnglish

Publicada por Marta, 30 Decembro, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Polo asado ao coñac

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Polo asado ao coñac con froitas secas
Cantidade por ración
Calorías 675 Calorías da graxa 270
% valor diario*
Graxa total 30g 46%
Graxas saturadas 8g 40%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 291mg 97%
Sodio 246mg 10%
Potasio 1211mg 35%
Carbohidratos totais 35g 12%
Fibra dietética 4g 16%
Azucres 26g
Proteínas 59g 118%
Vitamina A 15%
Vitamina C 1%
Calcio 4%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Polo asado ao coñac con froitas secas
Cantidade por ración
Calorías 675 Calorías da graxa 270
% valor diario*
Graxa total 30g 46%
Graxas saturadas 8g 40%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 291mg 97%
Sodio 246mg 10%
Potasio 1211mg 35%
Carbohidratos totais 35g 12%
Fibra dietética 4g 16%
Azucres 26g
Proteínas 59g 118%
Vitamina A 15%
Vitamina C 1%
Calcio 4%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Prequentar o forno a 190ºC
  2. Coa axuda dunha xeringa, inxectar o polo co coñac por todas partes. Sobrará coñac.
  3. Adobar con sal de allo, tomillo, ourego e pementa, sen esquecer o interior do polo.
  4. Untar a superficie do polo con pingo que aportará sabor e a graxa necesaria.
  5. Regar co resto do coñac.
  6. Enfornar durante 1 hora e cuarto aproximadamente.
  7. Logo de 40 minutos engadir as froitas secas: ameixas pasas, dátiles e orellóns (poden introducirse algunhas dentro do polo). Tapar con papel de aluminio para que non se queimen, nin as froitas nin o polo.
  8. Logo de outros 20 minutos, retirar o aluminio e continuar asando outros 15 ou 20 minutos ata que a pel estea dourada.
  9. Se é necesario, encender o gratinador, pero, nese caso, retirar as froitas para que non se queimen.
  10. Unha vez fóra do forno, retirar o polo e, sobre o lume, engadir un grolo de viño branco para desglasar a fornte.
  11. Botar os líquidos nunha tixola e deixar reducir para ligar a salsa.
  12. Presentar o polo nunha fornte xunto coas froitas e a salsa nunha salseira.
Pollo asado al coñac con frutas secas
Pollo asado al coñac con frutas secas
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies