esEspañol enEnglish

Publicada por Marta, 10 Decembro, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Polo guisado con pementos

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Polo guisado con pementos
Cantidade por ración
Calorías 675 Calorías da graxa 333
% valor diario*
Graxa total 37g 57%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 9g
Graxas monosaturadas 15g
Colesterol 309mg 103%
Sodio 854mg 36%
Potasio 1429mg 41%
Carbohidratos totais 18g 6%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 10g
Proteínas 65g 130%
Vitamina A 69%
Vitamina C 259%
Calcio 4%
Ferro 8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Polo guisado con pementos
Cantidade por ración
Calorías 675 Calorías da graxa 333
% valor diario*
Graxa total 37g 57%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 9g
Graxas monosaturadas 15g
Colesterol 309mg 103%
Sodio 854mg 36%
Potasio 1429mg 41%
Carbohidratos totais 18g 6%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 10g
Proteínas 65g 130%
Vitamina A 69%
Vitamina C 259%
Calcio 4%
Ferro 8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Adobar o polo con sal de allo e douralo nunha tarteira con aceite. Reservar
  2. Sofrixir a cebola e os allos picados no mesmo aceite.
  3. Incorporar os pementos troceados.
  4. Cando os pementos estean brandos, engadir o tomate triturado (cunha pinga de azucre e sal)
  5. Logo engadir o viño branco e unha culleradiña de pemento doce. Deixar cocer uns 5 minutos.
  6. Incorporar o polo, engadir a pementa e deixar cocer todo ata que o polo estea tenro.
Pollo guisado con pimientos
Pollo guisado con pimientos
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies