esEspañol enEnglish

Publicada por Marta, 4 Xaneiro, 2018

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Roscón de Reis

Ingredientes

10 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Roscón de Reis
Cantidade por ración
Calorías 300 Calorías da graxa 99
% valor diario*
Graxa total 11g 17%
Graxas saturadas 6g 30%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 3g
Colesterol 66mg 22%
Sodio 26mg 1%
Potasio 247mg 7%
Carbohidratos totais 45g 15%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 9g
Proteínas 9g 18%
Vitamina A 5%
Calcio 4%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

10 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Roscón de Reis
Cantidade por ración
Calorías 300 Calorías da graxa 99
% valor diario*
Graxa total 11g 17%
Graxas saturadas 6g 30%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 3g
Colesterol 66mg 22%
Sodio 26mg 1%
Potasio 247mg 7%
Carbohidratos totais 45g 15%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 9g
Proteínas 9g 18%
Vitamina A 5%
Calcio 4%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Poñer a fariña nun bol e formar un oco no medio.
  2. Desfacer o fermento no leite que ha estar morno.
  3. Engadir o azucre á fariña e o leite co fermento. Mesturar un pouco.
  4. Logo engadir, por esta orde e mesturando ao mesmo tempo: os ovos, a auga de azahar e a reladura do limón.
  5. Continuar mesturando ata que a fariña estea case completamente mesturada.
  6. Engadir a manteiga en anacos e amasar ata obter unha masa uniforme.
  7. Formar unha bola e deixar repousar, tapada, ata que dobre o seu tamaño.
  8. Amasar de novo, só para sacarlle o aire, formar o roscón e poñelo nunha fonte de forno.
  9. Pintar con ovo batido e deixar repousar nun lugar morno (pode ser no forno a 40º-50ºC) ata que dobre de novo o seu volume.
  10. Prequentar o forno a 200ºC
  11. Volver a pintar o roscón con ovo batido e decorar cunhas froitas confeitadas, améndoa fileteada e azucre humedecido.
  12. Enfornar a 200ºC durante 20 minutos.
Roscón de Reyes
Roscón de Reyes
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies