Receita de pisto con pemento vermello, pemento verde, tomates, cabaciña, cebola, allo e pemento. Por suposto, o aceite de oliva non falta.
Prato Acompañamento, Primeiro prato
Cociña Española
Keyword vexetais
Preparación 20 minutesminutes
Tempo de cocción 30 minutesminutes
Total Time 50 minutesminutes
Persoas 2persoas
Calorías 72.93kcal
Ingredientes
1pemento encarnado
1pemento verde
2denteallo
½cebola
½cabaciña
2tomate
1follaloureiro
1cdapemento doce
sal
aceite de oliva
Instrucións
Para preparar o pisto, córtanse as verduras e dados e refóganse nun fondo de aceite, primeiro as máis duras (cebolas, pementos e allos) e logo a cabaciña.
Cando estean listas engádese a folla de loureiro, os tomates pelados e cortados tamén en dados e a cullerada de pemento doce.
Tápase o pucheiro e déixase cocer durante 20 minutos.