Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Arroz con leite
Arroz con leite
Course
Sobremesa
Cuisine
Española
Keyword
sobremesas
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
35
minutes
minutes
Total Time
55
minutes
minutes
Servings
3
persoas
Calories
459.47
kcal
Ingredientes
100
g
arroz
1
l
leite
100
g
azucre
1
codia de limón
1
rama
canela
1
cdiña
canela
en po
Instrucións
Ponse a cocer o leite coa codia dun limón, un pao de canela e o azucre.
Ao ferver o leite, incorpórase o arroz. Cócese, sen deixar de remexer, ata que estea brando.
Retírase do lume e sácanse a canela e a codia do limón.
Se é necesario pódese utilizar máis leite xa que ten que quedar caldoso e, ao enfriar, o arroz segue absorbendo o líquido.
Sérvese empoado con canela en po.
Nutrition
Calorías:
459.47
kcal
|
Carbohidratos:
77.77
g
|
Proteínas:
12.98
g
|
Graxa:
11.08
g
|
Graxa saturada:
6.28
g
|
Colesterol:
33.33
mg
|
Sodio:
145.64
mg
|
Potasio:
490.1
mg
|
Fibra:
1.62
g
|
Azucre:
50.26
g
|
Vitamina A:
546.41
IU
|
Vitamina C:
2.65
mg
|
Calcio:
407.38
mg
|
Ferro:
0.55
mg