Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Bacallau con pementos e tomate
Un guiso de bacallau moi saboroso, rápido e sinxelo.
Course
Prato principal, Primeiro prato
Cuisine
Española
Keyword
bacallau
Preparación
15
minutes
minutes
Tempo de cocción
25
minutes
minutes
Total Time
40
minutes
minutes
Servings
3
persoas
Calories
461.43
kcal
Ingredientes
3
lombos
bacallau
desalgado
1
cebola
1
pemento verde
1
pemento encarnado
4
tomate
aceite de oliva
sal
Instrucións
En aceite de oliva sofrixir a cebola e os pementos troceados. Sazonar.
Logo duns minutos incorporar os tomates sen pel e cortados moi miúdos. Sazonar e deixar facer uns 10 minutos.
Sazonar o bacallau e engadilo.
Cociñar 3 minutos por cada lado.
Video
Nutrition
Calorías:
461.43
kcal
|
Carbohidratos:
14.04
g
|
Proteínas:
52.84
g
|
Graxa:
21.11
g
|
Graxa saturada:
3.04
g
|
Colesterol:
121.6
mg
|
Sodio:
7959.9
mg
|
Potasio:
1762.39
mg
|
Fibra:
4.1
g
|
Azucre:
8.49
g
|
Vitamina A:
2867.58
IU
|
Vitamina C:
110.53
mg
|
Calcio:
161.2
mg
|
Ferro:
2.95
mg