Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Bonito con cebola ao viño
Unha receita moi sinxela de bonito con cebola e viño
Course
Prato principal
Cuisine
Española
Keyword
bonito
Preparación
10
minutes
minutes
Tempo de cocción
20
minutes
minutes
Total Time
30
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
452.8
kcal
Ingredientes
800
g
bonito
2
cebola
1
copa
viño branco
1
folla
loureiro
aceite de oliva
sal
Instrucións
Dourar a cebola, cortada á xuliana, en aceite de oliva. Salgar
Unha vez dourada a cebola, salgar o bonito, engadilo á tixola e selalo.
Engadir o viño branco e unha folla de loureiro.
Cociñar de 15 a 20 minutos, dependendo do tamaño dos anacos de bonito, dándolles a volta á metade da coción.
Retirar do lume e deixar repousar de 2 a 3 minutos.
Video
Nutrition
Calorías:
452.8
kcal
|
Carbohidratos:
6.88
g
|
Proteínas:
47.33
g
|
Graxa:
20.38
g
|
Graxa saturada:
3.99
g
|
Colesterol:
76
mg
|
Sodio:
664.84
mg
|
Potasio:
628.45
mg
|
Fibra:
1
g
|
Azucre:
2.91
g
|
Vitamina A:
4382.56
IU
|
Vitamina C:
4.19
mg
|
Calcio:
36.6
mg
|
Ferro:
2.49
mg