Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Botelo
Botelo
Course
Prato principal
Cuisine
Galega
Keyword
carne de porco
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
2
hours
hours
Total Time
2
hours
hours
20
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
1104.13
kcal
Ingredientes
1
botelo
pequeno
400
g
pataca
1
repolo
Instrucións
Cócese o botelo, a lume suave, durante dúas horas ou dúas horas e media por kg. de botelo.
Media hora antes de rematar, engádense as patacas e a verdura. Sérvese quente cando estea todo cocido.
Nutrition
Calorías:
1104.13
kcal
|
Carbohidratos:
27.82
g
|
Proteínas:
54.3
g
|
Graxa:
0.27
g
|
Graxa saturada:
0.08
g
|
Sodio:
38.13
mg
|
Potasio:
724.45
mg
|
Fibra:
6.66
g
|
Azucre:
6.49
g
|
Vitamina A:
176.93
IU
|
Vitamina C:
85.03
mg
|
Calcio:
83.4
mg
|
Ferro:
1.62
mg