Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Caracois guisados
Caracois guisados
Course
Aperitivo, Primeiro prato
Cuisine
Española
Keyword
carne
Preparación
15
minutes
minutes
Tempo de cocción
25
minutes
minutes
Total Time
40
minutes
minutes
Servings
2
persoas
Calories
786.48
kcal
Ingredientes
800
g
caracois
cocidos
100
g
touciño entrefebrado
1
chile
1
cebola
4
dente
allo
1
cda
pemento chouriceiro
1
cda
fariña
1
cdiña
perexil
picado
1
vaso
viño branco
1
vaso
auga
1
cda
aceite de oliva
1
noz
manteiga
sal
Instrucións
Cun pouco de manteiga e aceite refogamos o allo e a cebola picados, o touciño entrefebrado troceado e o perexil.
Logo engadimos a carne do pemento chouriceiro e, ao final, a cullerada de pemento doce xunto cunha cullerada de fariña para espesar a salsa.
Regamos co viño branco e o caldo de ave ata lograrmos a textura desexada para a salsa.
Por último, engadimos os caracois, que deixamos quentar a lume baixo durante uns minutos.
Nutrition
Calorías:
786.48
kcal
|
Carbohidratos:
21.03
g
|
Proteínas:
71.94
g
|
Graxa:
34.59
g
|
Graxa saturada:
10.37
g
|
Graxa trans:
0.15
g
|
Colesterol:
238.38
mg
|
Sodio:
2970.06
mg
|
Potasio:
1811.03
mg
|
Fibra:
0.85
g
|
Azucre:
3.48
g
|
Vitamina A:
568.21
IU
|
Vitamina C:
4.64
mg
|
Calcio:
72.98
mg
|
Ferro:
14.96
mg