Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Castañeta ao allo empanada
Como preparar unha castañeta empanada, adobada con allo.
Course
Primeiro prato
Cuisine
Española
Keyword
peixe
Preparación
10
minutes
minutes
Tempo de cocción
11
minutes
minutes
Tempo de repouso
5
hours
hours
Total Time
5
hours
hours
21
minutes
minutes
Servings
3
persoas
Calories
533.54
kcal
Ingredientes
750
g
castañeta
cortada en anacos
allo en po
sal
pan relado
aceite de oliva
Instrucións
Adobar os anacos de castañeta con allo en po e deixalos na neveira durante varias horas ou durante a noite.
Quentar abundante aceite de oliva nunha tixola.
Salgar o peixe e empanalo.
Fritir ata que estea dourado.
Video
Nutrition
Calorías:
533.54
kcal
|
Carbohidratos:
32.35
g
|
Proteínas:
47.75
g
|
Graxa:
23.84
g
|
Graxa saturada:
3.02
g
|
Sodio:
1040.65
mg
|
Potasio:
102.72
mg
|
Fibra:
1.86
g
|
Azucre:
2.3
g
|
Vitamina C:
0.03
mg
|
Calcio:
568.65
mg
|
Ferro:
4.25
mg