Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Coello guisado con viño
Unha receita moi sinxela para preparar coello guisado con viño branco
Course
Prato principal
Cuisine
Española
Keyword
coello, viño
Preparación
10
minutes
minutes
Tempo de cocción
50
minutes
minutes
Total Time
1
hour
hour
Servings
3
persoas
Calories
725.01
kcal
Ingredientes
1500
g
coello
troceado
1
cebola
½
l
viño branco
sal de allo
ao gusto
tomiño
ao gusto
Instrucións
Sofrixir a cebola cortada á xuliana
Endadir o coello, sazonado con sal de allo, e douralo
Engadir o viño, que cubra o coello ata a metade ou un pouco máis, e o tomiño
Guisar ata que o coello estea tenro (45-50 minutos), dándolle volta á metade da coción.
Video
Nutrition
Calorías:
725.01
kcal
|
Carbohidratos:
8.61
g
|
Proteínas:
109.59
g
|
Graxa:
11.74
g
|
Graxa saturada:
3.5
g
|
Colesterol:
405
mg
|
Sodio:
2586.01
mg
|
Potasio:
2073.2
mg
|
Fibra:
1.12
g
|
Azucre:
3.18
g
|
Vitamina A:
51.4
IU
|
Vitamina C:
3.38
mg
|
Calcio:
110.07
mg
|
Ferro:
18.19
mg