Go Back
Imprimir
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Costela de porco ao forno con mel
Como preparar unha costela de porco ao forno marinada nunha salsa a base de mel
Course
Prato principal
Cuisine
Española
Keyword
costela de porco
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
2
hours
hours
20
minutes
minutes
Total Time
2
hours
hours
40
minutes
minutes
Servings
6
persoas
Calories
515.62
kcal
Ingredientes
1500
g
costela de porco
2
cda
mel
2
cda
vinagre balsámico
1
cdiña
salsa de Worcestershire
tomiño
ourego
sal
½
vaso
viño branco
Instrucións
Prequentar o forno a 160ºC
Preparar un adobo co mel, o vinagre balsámico, a salsa Worcestershire, o tomiño, o ourego e unha culleradiña de sal. Remexer ben.
Salgar un pouco a costela e pintala co adobo por ambos os dous lados.
Colocar a costela coa parte da carne cara arriba.
Enfornar durante 60 minutos.
Dar volta á costela e regala con medio vaso de viño branco.
Enfornar durante 60 minutos máis.
Darlle de novo a volta (a parte da carne hacia arriba) e enfornar durante 20 minutos.
Video
Notes
Como preparar unha costela de porco ao forno marinada nunha salsa a base de mel
Nutrition
Calorías:
515.62
kcal
|
Carbohidratos:
7.88
g
|
Proteínas:
27.26
g
|
Graxa:
41.04
g
|
Graxa saturada:
13.21
g
|
Graxa trans:
0.39
g
|
Colesterol:
140
mg
|
Sodio:
1316.38
mg
|
Potasio:
457.34
mg
|
Fibra:
0.61
g
|
Azucre:
6.69
g
|
Vitamina A:
40.3
IU
|
Vitamina C:
0.52
mg
|
Calcio:
55.82
mg
|
Ferro:
2.85
mg