Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Crema de allos porros
Crema de allos porros
Course
Primeiro prato, Sopa
Cuisine
Española
Keyword
porros
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
20
minutes
minutes
Total Time
40
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
184.17
kcal
Ingredientes
200
g
porro
400
g
pataca
aceite de oliva
manteiga
sal
pementa
auga
leite
Instrucións
En dúas culleradas de aceite e dúas de manteiga refóganse os allos porros picados (só a parte branca).
Cando estean listos engádense as patacas en anacos, o sal, a pementa e cúbrense con auga.
Deixanse cocer durante 20 minutos, tritúrase e engádese un pouco de leite ata lograr a textura desexada.
Cóase para obter unha crema fina.
Nutrition
Calorías:
184.17
kcal
|
Carbohidratos:
25.22
g
|
Proteínas:
3.07
g
|
Graxa:
8.52
g
|
Graxa saturada:
1.8
g
|
Graxa trans:
0.04
g
|
Colesterol:
3.44
mg
|
Sodio:
1191.13
mg
|
Potasio:
528.15
mg
|
Fibra:
3.23
g
|
Azucre:
3.11
g
|
Vitamina A:
881.62
IU
|
Vitamina C:
25.7
mg
|
Calcio:
53.28
mg
|
Ferro:
1.93
mg