Go Back
Imprimir
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Filetes de raxo ás herbas
Unha forma diferente de preparar o raxo, en filetes, con sabor a herbas.
Course
Prato principal
Cuisine
Española, Galega
Keyword
raxo, raxo
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
10
minutes
minutes
Total Time
30
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
299.48
kcal
Ingredientes
800
g
raxo
cortado en filetes
2
dente
allo
2
folla
loureiro
1
vaso
viño branco
tomiño
ao gusto
perexil
picado, ao gusto
ourego
ao gusto
sal de allo
aceite de oliva
para fritir
Instrucións
Marinar os filetes co sal de allo, o loureiro, o tomiño, o ourego e o perexil e cubrir co viño
Deixar repousar no adobo durante polo menos unha hora
No momento de facelos escoar ben e fritilos por amos os lados cun pouco de aceite moi quente.
Retirar e reservar nunha fonte.
Engadir o adobo á tixola para desglasala, deixar reducir uns momentos e botar por encima dos filetes.
Servir inmediatamente.
Video
Notes
Filetes de lombo de porco (raxo en galego) adobados con herbas e fritos en aceite de oliva.
Nutrition
Calorías:
299.48
kcal
|
Carbohidratos:
1.05
g
|
Proteínas:
44.92
g
|
Graxa:
11.71
g
|
Graxa saturada:
3
g
|
Colesterol:
126
mg
|
Sodio:
1842.67
mg
|
Potasio:
761.69
mg
|
Fibra:
0.45
g
|
Azucre:
0.03
g
|
Vitamina A:
51.08
IU
|
Vitamina C:
0.56
mg
|
Calcio:
28.96
mg
|
Ferro:
1.84
mg