Go Back
Imprimir
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Gulas con espaguetes
Unha receita moi saborosa que, de feito, difire moi pouco dos "Spaghetti aglio e olio", xa que só incorporamos as gulas. O resto é o mesmo.
Course
Prato principal, Primeiro prato
Cuisine
Española
Keyword
espaguetes, gulas
Preparación
5
minutes
minutes
Tempo de cocción
15
minutes
minutes
Total Time
20
minutes
minutes
Servings
1
persoas
Calories
462.76
kcal
Ingredientes
100
g
gula
80
g
espaguetes
4
dente
allo
chile
en aneis, ao gusto
aceite de oliva
Instrucións
Cociñar os espaguetes en abundante auga con sal e un chorriño de aceite. Cando estean "al dente", escoar e reservar.
Mentres tanto, pelar o allo e cortalo en láminas.
Quentar o aceite e dourar os allos e os aneis de chile.
Cando o allo estea dourado, engadir as gulas e remover durante aproximadamente medio minuto.
Engadir os espaguetes e mesturar todo durante un ou dous minutos para que os sabores estean ben integrados.
Servir quente.
Video
Notes
Unha receita moi saborosa que, en realidade, difire moi pouco dos "
Spaghetti aglio e olio
", xa que só incorporamos as gulas. O resto é o mesmo.
Nutrition
Calorías:
462.76
kcal
|
Carbohidratos:
61.06
g
|
Proteínas:
10.68
g
|
Graxa:
12.23
g
|
Graxa saturada:
1.22
g
|
Graxa poliinsaturada:
0.1
g
|
Graxa monoinsaturada:
0.1
g
|
Graxa trans:
0.1
g
|
Colesterol:
0.1
mg
|
Sodio:
2505.48
mg
|
Potasio:
194.54
mg
|
Fibra:
4.64
g
|
Azucre:
2.18
g
|
Vitamina A:
0.46
IU
|
Vitamina C:
1.35
mg
|
Calcio:
24.14
mg
|
Ferro:
1.21
mg