Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Mexillóns en vinagreta
Mexillóns en vinagreta
Course
Aperitivo, Primeiro prato
Cuisine
Galega
Keyword
marisco
Preparación
40
minutes
minutes
Tempo de cocción
5
minutes
minutes
Total Time
45
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
190.09
kcal
Ingredientes
1
kg
mexillón
1
pemento encarnado
pequeno
1
pemento verde
pequeno
1
cebola
pequena
pemento doce
aceite de oliva
vinagre
sal
Instrucións
Límpanse ben os mexillóns, sacándolles as barbas e lavándoos ben en auga.
Ábrense nun pouco de auga fervendo e retíraselles unha das cunchas.
A salsa prepárase mesturando dúas partes de aceite cunha de vinagre, 1 culleradiña de pemento doce e os pementos e a cebola, todos ben picados.
Mestúrase todo moi ben, cubrindo os mexillóns con esta salsa na súa cuncha.
Nutrition
Calorías:
190.09
kcal
|
Carbohidratos:
8.59
g
|
Proteínas:
15.78
g
|
Graxa:
10.03
g
|
Graxa saturada:
1.54
g
|
Colesterol:
35.7
mg
|
Sodio:
948.79
mg
|
Potasio:
518.01
mg
|
Fibra:
1.18
g
|
Azucre:
2.02
g
|
Vitamina A:
1098.31
IU
|
Vitamina C:
50.02
mg
|
Calcio:
42.12
mg
|
Ferro:
5.38
mg