Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Paspallás en adobo asados
Como preparar unha receita de paspallás marinados asados no forno, cunha gornición composta por patacas guisadas no adobo.
Course
Prato principal
Cuisine
Española
Keyword
aves, caza
Preparación
30
minutes
minutes
Tempo de cocción
20
minutes
minutes
Tempo de repouso
1
day
day
Total Time
1
day
day
50
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
818.41
kcal
Ingredientes
8
paspallás
limpas
½
cebola
2
pemento verde
1
pemento encarnado
2
dente
allo
1
sobre
azafrán
1
vaso
viño branco
½
vaso
vinagre
½
vaso
aceite de oliva
perexil
sal
400
g
pataca
Instrucións
Salgar os paspallás e poñelos nunha pota.
Poñer por enriba os allos, a cebola e os pementos, todos troceados, e o perexil.
Engadir o azafrán, o viño branco, o aceite de oliva e o vinagre. Mover a pota para mestrurar ben o adobo.
Deixar repousar no frigorífico durante 24 horas movéndoo de cando en vez.
Ao día seguinte prequentar o forno a 200℃
Colocar os paspallás nunha fonte de forno cun pouco do adobo.
Enfornar durante 15 a 20 minutos.
Mentres, dourar as patacas, cortadas en dados, e poñer a cocer o adobo.
Engadir as patacas douradas ao adobo e deixar guisar todo xunto.
Servir os paspallás coa gornición de patacas e adobo.
Video
Nutrition
Calorías:
818.41
kcal
|
Carbohidratos:
25.52
g
|
Proteínas:
45.96
g
|
Graxa:
53.58
g
|
Graxa saturada:
11.17
g
|
Colesterol:
165.68
mg
|
Sodio:
131.85
mg
|
Potasio:
1145.36
mg
|
Fibra:
4.14
g
|
Azucre:
4.64
g
|
Vitamina A:
1768.14
IU
|
Vitamina C:
121.81
mg
|
Calcio:
63.12
mg
|
Ferro:
10.33
mg