Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Pescada á galega
Receita típica de pescada á galega
Course
Prato principal, Primeiro prato
Cuisine
Galega
Keyword
peixe, pescada
Preparación
15
minutes
minutes
Tempo de cocción
30
minutes
minutes
Total Time
45
minutes
minutes
Servings
2
persoas
Calories
460.04
kcal
Ingredientes
4
toros
pescada
4
pataca
1
cebola
pequena
sal
2
dente
allo
1
cdiña
pemento doce
aceite de oliva
100
g
chícharos
cocidos
Instrucións
Cocer as patacas cortadas en rodas en auga con sal e a cebola.
Cando estean casi feitas (que falten 5 minutos aproximadamente) engádese a pescada.
Escóase todo cando estean listas as patacas, reservando un pouco de caldo.
Nunha tixola con aceite, fritir os allos fileteados ata que estean dourados.
Engadir entón o pemento doce, unha cullerada do caldo de cocer a pescada e uns chícharos cocidos.
Cubrir a pescada e as patacas con esta salsa
Nutrition
Calorías:
460.04
kcal
|
Carbohidratos:
72.11
g
|
Proteínas:
27.53
g
|
Graxa:
8
g
|
Graxa saturada:
1.18
g
|
Sodio:
2426.47
mg
|
Potasio:
2053.86
mg
|
Fibra:
11.87
g
|
Azucre:
7.34
g
|
Vitamina A:
2113.98
IU
|
Vitamina C:
89.91
mg
|
Calcio:
113.68
mg
|
Ferro:
5.28
mg