Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Pescada en papillote
Como cociñar filetes de pescada e verduras coa técnica do papillote
Course
Prato principal, Primeiro prato
Cuisine
Española
Keyword
peixe, pescada
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
30
minutes
minutes
Total Time
50
minutes
minutes
Servings
2
persoas
Calories
373.31
kcal
Ingredientes
2
filetes
pescada
2
pataca
en toros
3
feixón verde
troceadas miúdas
1
porro
troceado miúdo
1
cenoria
troceada miúda
1
tomate
en toros
aceite de oliva
sal
Instrucións
Frixir as patacas cortadas en rodas finas.
Facer dous paquetes como se explica a seguir, reservando a metade dos ingredientes para cada un deles.
Estender unha folla grande de papel de aluminio, ou papel de forno, e sobre unha das súas metades colocar as patacas.
Por enriba das patacas poñer os tomates cortados en rodas e sobre estes o filete de pescada, que hai que sazonar.
Sobre a pescada poñer as verduras, finamente picadas, e regar todo cun pouco de aceite de oliva.
Dobrar a metade libro do papel sobre a que ten os ingredientes e pechar os bordes, coidando de que queden ben selados, formando un paquete.
Facer igual o outro paquete.
Enfornar a 200ºC ata que os paquete estean completamente inflados, momento no que o peixe xa estará listo.
Cortar a parte superior do papel e servir no mesmo paquete.
Video
Nutrition
Calorías:
373.31
kcal
|
Carbohidratos:
40.74
g
|
Proteínas:
21.89
g
|
Graxa:
14.46
g
|
Graxa saturada:
2.03
g
|
Sodio:
500.98
mg
|
Potasio:
1366.27
mg
|
Fibra:
6.01
g
|
Azucre:
5.71
g
|
Vitamina A:
5357.66
IU
|
Vitamina C:
47.55
mg
|
Calcio:
103.89
mg
|
Ferro:
3.63
mg