Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Polo ao allo
Unha receita moi sinxela: polo e allo
Course
Prato principal
Cuisine
Española
Keyword
polo
Preparación
15
minutes
minutes
Tempo de cocción
20
minutes
minutes
Total Time
35
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
240.91
kcal
Ingredientes
1
polo
troceado
8
dentes
allo
sal de allo
5
cda
aceite de oliva
1
grolo
viño branco
Instrucións
Adobar o polo con sal de allo
Dourar o allos fileteados en aceite de oliva
Engadir o polo e douralo.
Unha vez dourado, baixar o lume, cubrir a pota e cocer ata que estea listo. O tempo dependerá do tamaño das pezas de polo.
Engade un chisco de viño branco para desglasar a pota e deixar evaporar.
Pódese servir acompañado de patacas fritidas e/ou ensalada.
Video
Nutrition
Calorías:
240.91
kcal
|
Carbohidratos:
2.17
g
|
Proteínas:
6.55
g
|
Graxa:
22.52
g
|
Graxa saturada:
3.85
g
|
Graxa trans:
0.03
g
|
Colesterol:
24.84
mg
|
Sodio:
1769.03
mg
|
Potasio:
92.44
mg
|
Fibra:
0.13
g
|
Azucre:
0.13
g
|
Vitamina A:
46.91
IU
|
Vitamina C:
2.4
mg
|
Calcio:
16.42
mg
|
Ferro:
0.53
mg