Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Polo guisado con pementos
Como preparar unha receita de polo guisado con pementos
Course
Prato principal
Cuisine
Española
Keyword
polo
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
45
minutes
minutes
Total Time
1
hour
hour
5
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
299.67
kcal
Ingredientes
1
polo
troceado
1
pemento encarnado
troceado
1
pemento verde
troceado
1
cebola
mediana, picada
3
dente
allo
picado
500
g
tomate
triturado
aceite de oliva
1
copa
viño branco
1
cda
sal de allo
sal
1
cdiña
azucre
1
cdiña
pemento doce
pementa
Instrucións
Adobar o polo con sal de allo e douralo nunha tarteira con aceite. Reservar.
Sofrixir a cebola e o allo picado no mesmo aceite.
Incorporar os pementos troceados.
Cando os pementos estean brandos, engadir o tomate triturado (cun chisco de azucre e sal)
Logo engadir o viño branco e unha culleradiña de pemento doce. Deixar cocer uns 5 minutos.
Incorporar o polo, engadir a pementa e deixar cocer todo ata que o polo estea tenro.
Video
Nutrition
Calorías:
299.67
kcal
|
Carbohidratos:
13.98
g
|
Proteínas:
8.33
g
|
Graxa:
19.49
g
|
Graxa saturada:
3.45
g
|
Graxa trans:
0.03
g
|
Colesterol:
24.84
mg
|
Sodio:
3524.64
mg
|
Potasio:
577.65
mg
|
Fibra:
3.41
g
|
Azucre:
8.04
g
|
Vitamina A:
2378.79
IU
|
Vitamina C:
81.84
mg
|
Calcio:
39.86
mg
|
Ferro:
1.35
mg