Go Back
Imprimir
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Puré de cenorias
Unha receita moi sinxela pero moi saborosa: puré ou crema de cenoria. Se non che gustan as cenorias, encantaranche deste xeito.
Course
Primeiro prato, Primeiro prato
Cuisine
Española, Española
Keyword
vexetais, vexetais
Preparación
30
minutes
minutes
Tempo de cocción
20
minutes
minutes
Total Time
50
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
216.29
kcal
Ingredientes
500
g
cenoria
500
g
pataca
½
cebola
1
cdiña
pemento doce
2
cda
aceite de oliva
sal
auga
Instrucións
Refogar a cebola picada en aceite de aoliva.
Incorporar as patacas cortadas en dados e as cenorias en rodas.
Cubrir con auga e sazonar.
Cocer ata que estean tenras.
Retirar do lume e deixar temperar.
Engadir unha culleradiña de pemento doce.
Mesturar e coar.
Video
Notes
Unha receita moi sinxela pero moi saborosa: puré ou crema de cenoria. Se non che gustan as cenorias, encantaranche deste xeito.
Nutrition
Calorías:
216.29
kcal
|
Carbohidratos:
35.37
g
|
Proteínas:
3.91
g
|
Graxa:
7.49
g
|
Graxa saturada:
1.06
g
|
Sodio:
966.83
mg
|
Potasio:
957.98
mg
|
Fibra:
6.66
g
|
Azucre:
7.54
g
|
Vitamina A:
21131.55
IU
|
Vitamina C:
33.02
mg
|
Calcio:
61.17
mg
|
Ferro:
1.53
mg