Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Puré de porros
Cómo preparar un puré de patacas e porros con caldo de polo e xamón.
Course
Primeiro prato
Cuisine
Española
Keyword
patacas, porros, puré
Preparación
25
minutes
minutes
Tempo de cocción
30
minutes
minutes
Total Time
55
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
308.76
kcal
Ingredientes
500
g
porro
500
g
pataca
1
l
caldo de ave
4
cdas
aceite de oliva
virxe extra
sal
Instrucións
Trocear os porros e sofrixilos, a lume baixo, en aceita de oliva virxe extra.
Logo engadir as patacas troceadas e 1 litro de caldo de polo e xamón. Sazonar.
Deixar cocer ata que as patacas estean tenras.
Deixar arrefriar, triturar e coar.
Video
Nutrition
Calorías:
308.76
kcal
|
Carbohidratos:
42.73
g
|
Proteínas:
4.4
g
|
Graxa:
14.49
g
|
Graxa saturada:
2.02
g
|
Sodio:
2776.89
mg
|
Potasio:
751.75
mg
|
Fibra:
5
g
|
Azucre:
7.97
g
|
Vitamina A:
2618.75
IU
|
Vitamina C:
39.63
mg
|
Calcio:
89.97
mg
|
Ferro:
3.69
mg