Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Roupa vella #1
Unha das formas de preparar a carne sobrante do cocido
Course
Prato principal
Cuisine
Galega
Keyword
cocido
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
10
minutes
minutes
Total Time
30
minutes
minutes
Servings
6
persoas
Calories
429.17
kcal
Ingredientes
600
g
garavanzos
cocidos
1
cebola
400
g
carne de porco
restos do cocido (lacón, chourizo, touciño, costela ...)
aceite de oliva
Instrucións
Cortar a carne en anacos pequenos.
Picar a cebola e dourala en aceite de oliva.
Cando a cebola estea dourada incorporar as carnes e refogalas un ou dous minutos.
Engadir os garavanzos e remover con coidado ata que quede todo ben mesturado e quente.
Video
Nutrition
Calorías:
429.17
kcal
|
Carbohidratos:
29.13
g
|
Proteínas:
20.31
g
|
Graxa:
26.07
g
|
Graxa saturada:
6.81
g
|
Colesterol:
48
mg
|
Sodio:
45.25
mg
|
Potasio:
509.19
mg
|
Fibra:
7.91
g
|
Azucre:
5.58
g
|
Vitamina A:
32.03
IU
|
Vitamina C:
3.12
mg
|
Calcio:
62.64
mg
|
Ferro:
3.57
mg