Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Salchichas ao viño
Preparación de salchichas ao viño
Course
Prato principal
Cuisine
Española
Keyword
carne de porco
Preparación
2
minutes
minutes
Tempo de cocción
20
minutes
minutes
Total Time
22
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
853.7
kcal
Ingredientes
8
salchichas frescas
vermellas ou brancas
½
vaso
viño branco
2
pataca
Instrucións
Colócanse as salchichas nunha tixola, cúbrense con viño branco e póñense a lume mediano-baixo.
Cando empezan a cocer se pinchan cun coitelo para que vaian soltando a graxa.
Cócense ata que se evapore todo o viño, dándolles a volta a metade de tempo. Unha vez evaporado o viño, déixanse dourar na súa propia graxa.
Poden servirse acompañadas de patacas fritidas.
Video
Nutrition
Calorías:
853.7
kcal
|
Carbohidratos:
33.01
g
|
Proteínas:
37.85
g
|
Graxa:
60.12
g
|
Graxa saturada:
19.93
g
|
Graxa trans:
0.48
g
|
Colesterol:
162.72
mg
|
Sodio:
1449.93
mg
|
Potasio:
1358.53
mg
|
Fibra:
4.06
g
|
Azucre:
1.73
g
|
Vitamina A:
173.19
IU
|
Vitamina C:
37.93
mg
|
Calcio:
45.18
mg
|
Ferro:
4.03
mg