Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Salchichas con patacas
Course
Prato principal
Cuisine
Galega
Keyword
embutidos, patacas
Preparación
20
minutes
minutes
Tempo de cocción
20
minutes
minutes
Total Time
40
minutes
minutes
Servings
4
persoas
Calories
876.8
kcal
Ingredientes
12
salchicha vermella
400
g
pataca
aceite de oliva
½
copa
viño branco
sal
Instrucións
Cortar en anacos as salchichas e poñelas a dourar nunha tarteira con poco aceite.
Mover frecuentemente para que se fagan por igual, e cando estean a medio facer, incoporar o viño branco e deixar que reduza.
Mentres, fritir as patacas cortadas en dados.
Unha vez fritidas, incoporar á tarteira e mesturar ben coas salchichas para que se mesturen os sabores.
Servir inmediatamente para que as patacas non queden moi aceitosas.
Nutrition
Calorías:
876.8
kcal
|
Carbohidratos:
18.25
g
|
Proteínas:
40.52
g
|
Graxa:
67.74
g
|
Graxa saturada:
22.45
g
|
Graxa poliinsaturada:
9.12
g
|
Graxa monoinsaturada:
30.13
g
|
Graxa trans:
0.54
g
|
Colesterol:
183.6
mg
|
Sodio:
1629.3
mg
|
Potasio:
1074.7
mg
|
Fibra:
2.2
g
|
Azucre:
1.07
g
|
Vitamina A:
193.25
IU
|
Vitamina C:
21.48
mg
|
Calcio:
37.65
mg
|
Ferro:
3.69
mg