Go Back
Imprimir
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Sopa de porro e pataca
Unha deliciosa sopa de porros e patacas moi sinxela de preparar
Course
Primeiro prato
Cuisine
Española
Keyword
patacas, porros, sopa
Preparación
15
minutes
minutes
Tempo de cocción
25
minutes
minutes
Total Time
40
minutes
minutes
Servings
6
persoas
Calories
259.99
kcal
Ingredientes
3
porro
5
pataca
pequenas
6
cda
aceite de oliva
1.5
l
auga
sal
Instrucións
Cortar os porros lonxitudinalmente á metade e logo ao ancho en anacos pequenos, de aproximadamente 1 cm de grosor
Cortar as patacas en cubos moi pequenos.
Poñer o aceite nunha pota a quentar e refogar os porros asegurándose de que non se queimen.
Unha vez que os porros estean tenros, engadir as patacas e a auga ou o caldo e sal.
Deixar cocer ata que as patacas estean tenras e estea lista para comer.
Video
Notes
Unha deliciosa sopa de porros e patacas moi sinxela de preparar
Nutrition
Calorías:
259.99
kcal
|
Carbohidratos:
31.05
g
|
Proteínas:
3.53
g
|
Graxa:
14.26
g
|
Graxa saturada:
1.99
g
|
Sodio:
30.18
mg
|
Potasio:
676.66
mg
|
Fibra:
3.92
g
|
Azucre:
2.84
g
|
Vitamina A:
744.65
IU
|
Vitamina C:
33.25
mg
|
Calcio:
50.89
mg
|
Ferro:
2.12
mg