Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Print
Espaguetes aglio e olio (allo e aceite)
Unha receita de pasta moi sinxela e saborosa.
Course
Prato principal, Primeiro prato
Cuisine
Italiana
Keyword
aceite de oliva, allo, espaguetes
Preparación
5
minutes
minutes
Tempo de cocción
12
minutes
minutes
Total Time
17
minutes
minutes
Servings
2
persoas
Calories
815.16
kcal
Ingredientes
6
cda
aceite de oliva
180
g
espaguetes
3
dente
allo
chile
ao gusto
50
g
queixo relado
Instrucións
Cocer os espaguetes en moita auga con sal e un chorriño de aceite. Escoar e reservar.
Quentar o aceite nunha tixola e dourar os allos (fileteados ou triturados) coidando de que non se queimen e o chile.
Cando o allo estea dourado, engade os espaguetes á tixola e refoga ata que quente.
Servir empoado con queixo relado
Video
Nutrition
Calorías:
815.16
kcal
|
Carbohidratos:
68.72
g
|
Proteínas:
21.45
g
|
Graxa:
50.52
g
|
Graxa saturada:
10.38
g
|
Colesterol:
22
mg
|
Sodio:
388.75
mg
|
Potasio:
238.38
mg
|
Fibra:
2.91
g
|
Azucre:
2.65
g
|
Vitamina A:
216.38
IU
|
Vitamina C:
0.47
mg
|
Calcio:
299.29
mg
|
Ferro:
1.65
mg