Crema de acelgas

Crema de acelgas

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: vexetais
Calorías: 222.75kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 1 hour
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 300 g acelga
  • 400 g pataca
  • 600 g caldo de ave
  • 1 cebola
  • 1 dente allo
  • aceite de oliva
  • sal
  • pementa

Instrucións paso a paso

  • Pícanse a cebola e o allo e refógase a lume moi lento no aceite.
  • Cando estean listos engádenselles as acelgas picadas, as patacas troceadas, o sal, a pementa e cúbrese co caldo de ave.
  • Déixase cocer ata que a pataca estea lista (o tempo dependerá da calidade da pataca).
  • Tritúrase todo e tamizase por un coador.

Nutrición

Calorías: 222.75kcal | Carbohidratos: 50.33g | Proteínas: 7.48g | Graxa: 0.58g | Graxa saturada: 0.14g | Sodio: 1533.99mg | Potasio: 1506.1mg | Fibra: 8g | Azucre: 8.1g | Vitamina A: 9823.61IU | Vitamina C: 88.63mg | Calcio: 118.49mg | Ferro: 4.48mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio