Flan de laranxa

Flan de laranxa

Prato: Sobremesa
Cociña: Española
Keyword: sobremesas
Calorías: 288.31kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 35 minutes
Total Time: 1 hour 5 minutes
Persoas 5 persoas

Ingredientes

  • 6 ovo
  • 200 g azucre
  • 500 ml zume de laranxa
  • 6 terróns azucre para caramelizar as flaneiras

Instrucións paso a paso

  • Bátense os ovos co azucre e o zume de laranxa e rechéanse as flaneiras previamente caramelizadas.
  • Enfórnanse os flans ao baño maría durante 35 minutos a 180º.
  • Con estas cantidades, sendo os ovos grandes, saen 6 flans de 150 cc. cada un.

Nutrición

Calorías: 288.31kcal | Carbohidratos: 54.13g | Proteínas: 7.33g | Graxa: 5.22g | Graxa saturada: 1.67g | Graxa trans: 0.02g | Colesterol: 196.42mg | Sodio: 76.41mg | Potasio: 273.73mg | Fibra: 0.2g | Azucre: 51.87g | Vitamina A: 485.12IU | Vitamina C: 50mg | Calcio: 41mg | Ferro: 1.15mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio