Bonito en escabeche

Bonito en escabeche

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: bonito, escabeche
Calorías: 683.49kcal

Preparación: 5 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 25 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 500 g bonito
  • 5 dente allo
  • 3 follas loureiro
  • aceite de oliva
  • vinagre
  • 1 cdiña pemento doce
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Sazónase o bonito e ponse nunha pota ou cazola de barro.
  • Engádense os dentes de allo, as follas de loureiro e o pemento, e cúbrese con aceite e vinagre nunha proporción de dúas partes de aceite por unha de vinagre.
  • Déixase cocer de 15 a 20 minutos, dependendo do grosor dos anacos.

Nutrición

Calorías: 683.49kcal | Carbohidratos: 2.53g | Proteínas: 58.75g | Graxa: 47.52g | Graxa saturada: 8.04g | Colesterol: 95mg | Sodio: 2426.33mg | Potasio: 677.44mg | Fibra: 0.8g | Azucre: 0.13g | Vitamina A: 6043.04IU | Vitamina C: 1.56mg | Calcio: 42.01mg | Ferro: 3.73mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio