esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Fran, o 27/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Cabaciñas recheas de atún
Cantidade por ración
Calorías 575 Calorías da graxa 342
% valor diario*
Graxa total 38g 58%
Graxas saturadas 14g 70%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 17g
Colesterol 65mg 22%
Sodio 1762mg 73%
Potasio 885mg 25%
Carbohidratos totais 24g 8%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 16g
Proteínas 36g 72%
Vitamina A 17%
Vitamina C 39%
Calcio 43%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Cabaciñas recheas de atún
Cantidade por ración
Calorías 575 Calorías da graxa 342
% valor diario*
Graxa total 38g 58%
Graxas saturadas 14g 70%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 17g
Colesterol 65mg 22%
Sodio 1762mg 73%
Potasio 885mg 25%
Carbohidratos totais 24g 8%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 16g
Proteínas 36g 72%
Vitamina A 17%
Vitamina C 39%
Calcio 43%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Prepárase unha bechamel con 2 culleradas de manteiga, 2 de fariña, 2 vasos de leite e noz moscada. Resérvase.
  2. Logo, córtanse as cabaciñas pola metade e retíraselles a pulpa, que se pica e sofrite coa ceboliña picada.
  3. Unha vez listas as verduras engádeselles o atún desmigado e unhas culleradas de bechamel, e con esta preparación rechéanse as cabañas.
  4. Cúbrese co resto da bechamel, poniendo por riba o queixo relado e dados de manteiga para gratínalos a 250º durante cinco minutos.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies