Cabaciñas recheas de atún

Cabaciñas recheas de atún

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: vexetais
Calorías: 434.87kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 cabaciña
  • 150 g atún en aceite de oliva aprox.
  • 1 cebola
  • aceite de oliva
  • sal
  • 2 cda manteiga
  • 2 cda fariña
  • 400 g leite
  • 1 chisco noz moscada
  • queixo relado

Instrucións paso a paso

  • Prepárase unha bechamel con 2 culleradas de manteiga, 2 de fariña, 2 vasos de leite e noz moscada. Resérvase.
  • Logo, córtanse as cabaciñas pola metade e retíraselles a pulpa, que se pica e sofrite coa ceboliña picada.
  • Unha vez listas as verduras engádeselles o atún desmigado e unhas culleradas de bechamel, e con esta preparación rechéanse as cabañas.
  • Cúbrese co resto da bechamel, poniendo por riba o queixo relado e dados de manteiga para gratínalos a 250º durante cinco minutos.

Nutrición

Calorías: 434.87kcal | Carbohidratos: 22.52g | Proteínas: 30.89g | Graxa: 24.68g | Graxa saturada: 12.33g | Graxa trans: 0.46g | Colesterol: 63.6mg | Sodio: 2788.01mg | Potasio: 791.95mg | Fibra: 2.08g | Azucre: 14.71g | Vitamina A: 968.82IU | Vitamina C: 23.73mg | Calcio: 269.53mg | Ferro: 2mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top