Churrasco de porco

Churrasco de porco

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: carne de porco, costela de porco
Calorías: 742.15kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Tempo de repouso: 1 hour
Total Time: 1 hour 45 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 kg costela de porco
  • perexil picado
  • 4 dente allo
  • ¼ vaso viño branco
  • ¼ vaso vinagre
  • ½ vaso aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Adobar a carne cunha mestura preparada co pirixel e os allos picados moi finos, o viño branco, o vinagre e o aceite (as proporcións que se dan aquí son orientativas, puidendo varialas según o gusto).
  • Deixar neste adobo durante, a lo menos, unha hora.
  • A continuación sazonar e facer nunha parrilla sobre as brasas.
  • Se non se dispón de barbacoa, pode facerse no forno, aínda que non sae tan sabroso.

Nutrición

Calorías: 742.15kcal | Carbohidratos: 1.41g | Proteínas: 27.28g | Graxa: 67.97g | Graxa saturada: 16.91g | Graxa trans: 0.39g | Colesterol: 140mg | Sodio: 1307.2mg | Potasio: 451.18mg | Fibra: 0.07g | Azucre: 0.17g | Vitamina A: 4.48IU | Vitamina C: 1.06mg | Calcio: 34.74mg | Ferro: 1.9mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio