Espetos de porco

Espetos de porco

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: carne de porco
Calorías: 454.67kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 10 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 300 g raxo fresco
  • 200 g peituga de polo
  • 200 g raxo en escabeche
  • 50 g beicon en tiras
  • 80 g salchicha fresca pequenas
  • 80 g xamón cocido cortado
  • ½ pemento encarnado pequeno
  • ½ pemento verde pequeno
  • sal
  • pemento doce
  • aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Trocear todas as carnes e verduras en tacos e pinchalas nos espetos de madeira, alternando as carnes cos pementos encarnado e verde.
  • Adobar cunha mestura de aceite, pemento e sal, e deixar repousar unhas 2 horas. O pemento pode ser picante, doce ou unha mestura dos dous.
  • Cociñar á prancha ou á brasa e servir quentes.

Nutrición

Calorías: 454.67kcal | Carbohidratos: 1.66g | Proteínas: 46.76g | Graxa: 27.98g | Graxa saturada: 6.98g | Graxa trans: 0.07g | Colesterol: 142.8mg | Sodio: 1762.74mg | Potasio: 830.9mg | Fibra: 0.53g | Azucre: 0.72g | Vitamina A: 604.74IU | Vitamina C: 20mg | Calcio: 16.72mg | Ferro: 1.68mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top