Coello ao forno

Coello ao forno

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: coello
Calorías: 495.13kcal

Preparación: 25 minutes
Tempo de cocción: 50 minutes
Total Time: 1 hour 15 minutes
Persoas 3 persoas

Ingredientes

  • 1 coello
  • 1 cebola
  • 3 cda aceite de oliva
  • 1 copa viño branco
  • ½ copa brandy
  • 1 noz manteiga
  • allo en po
  • tomiño
  • sal
  • 2 pataca

Instrucións paso a paso

  • Córtase a cebola en xuliana e dourase en aceite.
  • Mentres, sazónase o coello troceado, alíñase co allo en pó e o tomillo, e colócase nunha bandexa de forno.
  • Cando a cebola estea lista cólase o aceite regando con el o coello. Engádese tambén un pouco de viño branco e ásase no forno (prequentado a 200º) durante 45 minutos, polos dous lados.
  • Cando estea listo, régase co brandy e se pónselle un pouco de manteiga a cada anaco de coello, para gratinalo a 250º ata que se doure ben.
  • Sérvese acompañado de patacas fritidas.

Nutrición

Calorías: 495.13kcal | Carbohidratos: 26.01g | Proteínas: 21.58g | Graxa: 17.48g | Graxa saturada: 3.43g | Graxa trans: 0.05g | Colesterol: 72.43mg | Sodio: 1618.7mg | Potasio: 922.37mg | Fibra: 3.15g | Azucre: 2.69g | Vitamina A: 46.92IU | Vitamina C: 24.12mg | Calcio: 41.11mg | Ferro: 4.21mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio