Pucheiro de salmón

Pucheiro de salmón

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: peixe, salmón
Calorías: 689.29kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 1 hour
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 300 g salmón (2 toros medianos)
  • 1 pemento verde
  • 1 cebola
  • 4 dente allo
  • 150 g chícharos cocidos ou en conserva
  • 4 pataca
  • 1 folla loureiro
  • pementa
  • sal
  • aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Límpase o salmón de peles e espiñas e córtase en dados.
  • Coas peles e as espiñas preárase un caldo de peixe ao que se engade unha folla de loureiro, uns gráns de pementa e 2 dentes de allo.
  • Nun pucheiro refóganse a cebola e o pemento verde cortados en xuliana e os outros dous dentes de allo laminados.
  • Cando a verdura estea branda engádense as patacas cortadas como para unha tortilla, refóganse uns minutos e logo réganse co caldo de peixe coado.
  • Cinco minutos antes de que as patacas estean listas incorpóranse os dados de salmón e os guisantes.

Nutrición

Calorías: 689.29kcal | Carbohidratos: 77.28g | Proteínas: 41.73g | Graxa: 24.32g | Graxa saturada: 3.63g | Colesterol: 82.5mg | Sodio: 2419.41mg | Potasio: 2521.18mg | Fibra: 13.3g | Azucre: 9.83g | Vitamina A: 897.79IU | Vitamina C: 147.65mg | Calcio: 101.73mg | Ferro: 5.64mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio