Revolto de chícharos e xamón

Revolto de chícharos e xamón

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: ovos, xamón
Calorías: 620.41kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 5 minutes
Total Time: 20 minutes
Persoas 1 persoas

Ingredientes

  • 2 ovo
  • 80 g chícharos cocidos ou en conserva
  • 1 dente allo
  • 75 g xamón serrano cortado en cubos pequenos
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Saltéanse os chícharos co allo laminado en aceite de oliva e engádeselles o xamón cortado en dados e os ovos batidos. Retírase a tixola do lume para callar o revolto, que debe quedar xugoso.

Nutrición

Calorías: 620.41kcal | Carbohidratos: 12.19g | Proteínas: 31.57g | Graxa: 49.27g | Graxa saturada: 11.17g | Graxa trans: 0.03g | Colesterol: 373.86mg | Sodio: 5670.73mg | Potasio: 532.38mg | Fibra: 4.08g | Azucre: 4.87g | Vitamina A: 1087.2IU | Vitamina C: 32mg | Calcio: 77.69mg | Ferro: 3.57mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top