Camaróns

Camaróns

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: marisco
Calorías: 200kcal

Preparación: 5 minutes
Tempo de cocción: 3 minutes
Total Time: 8 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 400 g camaróns
  • auga
  • loureiro ao gusto
  • sal groso

Instrucións paso a paso

  • Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
  • Cando ferva engádense os camaróns e déixanse cocer de 3 a 5 minutos (depende do tamaño) dende que a auga rompe de novo a ferver.
  • Escóanse e espállanse sobre una superficie ampla para os enfriar e xa están listos.

Nutrición

Calorías: 200kcal | Proteínas: 40.84g | Graxa: 2.72g | Graxa saturada: 0.38g | Colesterol: 504mg | Sodio: 5042.22mg | Potasio: 160.72mg | Vitamina C: 8.2mg | Calcio: 292.16mg | Ferro: 4.29mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio