Crema de grelos

Crema de grelos

Prato: Primeiro prato, Sopa
Cociña: Galega
Keyword: grelos
Calorías: 360.81kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 1 hour
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 300 g grelos
  • 180 g pataca
  • 100 g cebola
  • 50 g aceite de oliva
  • ½ l auga
  • pementa
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Picar a cebola e refogar en aceite de oliva.
  • Cando a cebola estea lista engádense as patacas troceadas e os grelos, cúbrense coa auga, salpeméntase e déixase cocer ata que os grelos estean tenros.
  • Tritúrase todo, pásase por un coador fino e sérvese.

Nutrición

Calorías: 360.81kcal | Carbohidratos: 31.73g | Proteínas: 4.73g | Graxa: 25.61g | Graxa saturada: 3.62g | Sodio: 2406.08mg | Potasio: 909.92mg | Fibra: 7.88g | Azucre: 4.04g | Vitamina A: 17388.77IU | Vitamina C: 111.43mg | Calcio: 320.92mg | Ferro: 2.71mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio