Costeleta de tenreira

Costeleta de tenreira

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: tenreira
Calorías: 493.65kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 2 minutes
Tempo de repouso: 30 minutes
Total Time: 42 minutes
Persoas 1 persoas

Ingredientes

  • 1 costeleta de tenreira
  • 1 dente allo
  • perexil
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Adóbase a costeleta un pouco antes de a cociñar co allo fileteado e o perexil.
  • Bótase aceite nunha tixola, o xusto para cubrir o fondo e pónse a quentar.
  • Sálgase a costeleta e fritímola na tixola ata que estea dourada por ambos os dous lados.
  • Pode acompañarse de patacas fritidas.

Nutrición

Calorías: 493.65kcal | Carbohidratos: 0.33g | Proteínas: 42.75g | Graxa: 34.67g | Graxa saturada: 10.7g | Colesterol: 178.54mg | Sodio: 4843.54mg | Potasio: 692.43mg | Fibra: 0.02g | Azucre: 0.01g | Vitamina A: 4.3IU | Vitamina C: 0.38mg | Calcio: 41.06mg | Ferro: 1.79mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio