Crema de remolacha

Crema de remolacha

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: vexetais
Calorías: 251.45kcal

Preparación: 25 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 55 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 400 g remolacha cocida e pelada
  • 200 g porro
  • 70 g aceite de oliva
  • 400 g auga
  • pementa
  • sal
  • leite

Instrucións paso a paso

  • Refóganse os allos porros ben picados en aceite de oliva e cando estéan ben pasados engádeselles a remolacha en anacos, a pementa e o sal.
  • Cúbrese todo con auga deixándose cocer durante 15 minutos. Logo tritúrase, engadindo leite ata lograr a textura desexada, e pásase por un coador fino.
  • Logo tritúrase, engadindo leite ata lograr a textura desexada, e pásase por un coador fino.

Nutrición

Calorías: 251.45kcal | Carbohidratos: 23.68g | Proteínas: 1.6g | Graxa: 17.75g | Graxa saturada: 2.46g | Sodio: 279.45mg | Potasio: 244.82mg | Fibra: 3.63g | Azucre: 15.54g | Vitamina A: 885.24IU | Vitamina C: 8.3mg | Calcio: 45.89mg | Ferro: 1.6mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio