Torradas

Torradas

Prato: Sobremesa
Cociña: Española
Keyword: sobremesas
Calorías: 250.84kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 barra pan
  • 1 vaso leite
  • 2 cda azucre
  • 2 ovo
  • aceite de oliva para fritir
  • 1 cdiña canela

Instrucións paso a paso

  • Córtase o pan en rebanadas de 2 a 3 cm. de grosor. É mellor que sexa do día anterior para que non se desfagan as torradas.
  • Somérxense uha mestura de leite, previemente quentada cunha ramiña de canela, e azucre, deixando que se empapen ben.
  • Logo escóanse, pasámolas por ovo batido e fritímolas en aceite de oliva.
  • Sérvense empoadas de azucre.

Nutrición

Calorías: 250.84kcal | Carbohidratos: 30.17g | Proteínas: 7.03g | Graxa: 11.9g | Graxa saturada: 4.88g | Graxa trans: 0.01g | Colesterol: 76.78mg | Sodio: 539.32mg | Potasio: 109.02mg | Fibra: 1.17g | Azucre: 11.85g | Vitamina A: 202.89IU | Vitamina C: 0.02mg | Calcio: 84.64mg | Ferro: 0.4mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio