Ensalada rusa

Ensalada rusa

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: ensalada rusa
Calorías: 395.68kcal

Preparación: 40 minutes
Tempo de cocción: 25 minutes
Total Time: 1 hour 5 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 4 pataca grandes
  • 2 cenoria
  • 2 ovo cocidos
  • 100 g chícharos finos
  • 150 g bonito en aceite
  • maionesa ao gusto
  • 4 espárragos

Instrucións paso a paso

  • Cocer as patacas e as cenorias e deixar arrefriar.
  • Cocer os ovos, arrefriar e pelar.
  • Escoar os chícharos e o bonito e esmiuzar este último.
  • Picar as patacas, as cenorias e os ovos cocidos e mesturar nun bol co bonito e os chícharos.
  • Cubrir con maionesa e adornar con algúns espárragos e olivas.

Nutrición

Calorías: 395.68kcal | Carbohidratos: 44.47g | Proteínas: 19.06g | Graxa: 15.98g | Graxa saturada: 2.89g | Graxa trans: 0.03g | Colesterol: 99.34mg | Sodio: 303.97mg | Potasio: 1238.62mg | Fibra: 7.08g | Azucre: 5.1g | Vitamina A: 5519.24IU | Vitamina C: 54.46mg | Calcio: 59.81mg | Ferro: 3.05mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio